Duurzame oplossingen

Naast het plaatsen van zonnepanelen installeren wij volledige duurzame energie installaties specifiek voor uw woning. Het opwekken van uw eigen energie loont altijd en bespaard daarnaast veel uitstoot als CO2 en andere broeikasgassen. 

Het verminderen van uw gasverbruik is een volgende stap op weg naar verduurzaming en om uw huis geschikt te maken voor een alternatieve vorm van verwarming zijn er soms aanpassingen nodig. Wij bij Solar Energy Groep bieden graag een compleet duurzaam pakket van mogelijkheden om zo het rendement van uw installatie, uw wooncomfort en de waarde van uw woning te verhogen.

In een huishouden waar de stroomvraag groot is (denk aan inductiekookplaat, warmtepomp of laadpaal voor een elektrische auto) is een 3-fasen groepenkast of krachtstroom nodig. Bij het plaatsen van zonnepanelen bieden we u altijd aan om ook de groepenkast voor te bereiden op de toekomst.

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en overweegt u een hybride warmtepomp? Wij installeren voor u gelijk de zuinigste Remeha hoge rendement ketels. Voor een hoger rendement verwarming in de woning plaatsen wij ook lage temperatuur verwarming (LTV) radiatoren of vloerverwarming, zo is de stap naar een warmtepomp weer een stap dichterbij.

Bent u veel thuis en wilt u besparen op uw gasverbruik door alleen de kamers te verwarmen waar u daadwerkelijk ook bent? Of makkelijk in kunnen plannen wanneer u de kamer wenst voor te verwarmen? Zo bespaard u gas en verhoogt u het comfort van uw woning. Kijk dan eens bij ons slimme thermostaat zone-regeling.

Ook voor WTW-units, airco’s,  laadpalen en thuis accu’s bent u bij Solar Energy Groep aan het goede adres.

Wilt u ook verduurzamen en geld besparen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.