Opslag duurzame energie

Kwaliteit in opslag voor tientallen jaren

De batterijen werken samen met uw zonnepanelen om de onuitputtelijke kracht van de zon te benutten en onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen. Als huiseigenaar kunt u door het opwekken en opslag van zonne-energie geheel energie neutraal wonen. Smart home systemen regelen overdag het energieverbruik van al uw apparaten zoals vaatwasser, wasdroger en wasmachine en zorgen er ook voor dat de accu’s opgeladen zijn voor de avond.

Energie opslag, eenvoudig en betaalbaar

Er zijn verschillende opties:

Met een zonnestroom installatie kunt u:

  • Vast aan het net >> Energie opslaan in een accu pakket. Bij te weinig opgewekte stroom koopt u in bij de leverancier. Bij teveel opgewekte stroom (een overschot) geeft u het overschot weer terug aan de leverancier.
  • Los van het Net >> De energie van uw panelen gaat in de accu’s. U krijgt een extra omvormer die de waardes van het net nabootst. Op die manier kunt u ook stroom gebruiken indien het net een uitval heeft. U zit dus nog wel vast, maar heeft een eigen back-up systeem.
  • Off grid systeem >> Dit systeem opereert helemaal los van het net en zit ook niet aangesloten. Er zal wel een Smart home systeem geïnstalleerd moeten worden, omdat het noodzakelijk is dat er bij donkere dagen (winter) heel secuur met de opgewekte stroom moet worden om gegaan.

Wilt u ook verduurzamen en geld besparen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.