Slimme opslag en slim omgaan met energie

OOK ZONDER ZONNEPANELEN!

Dit is REVOLUTIONAIR!

Accu’s die laden bij zon en goedkope energie via uw dynamisch energiecontract én een “smart home” systeem die uw verbruik in huis regelt.

De SMA home manager kan uw warmtepomp , airco , vaatwasser, wasdroger en wasmachine bedienen en óók zorgen dat de accu’s ( goedkoop ) opgeladen zijn voor de avond.

Hoe het werkt.

Een slimme accu krijgt de informatie vanuit uw dynamisch-contract en laadt bij goedkope stroom en ontlaadt bij hoge energie kosten. 

De prijs is gebaseerd op de beursprijs. Die prijs verandert elk uur voor stroom en iedere dag voor gas. Historisch gezien ben je daarmee al15% goedkoper uit dan bij een vast en variabel contract.

Het is nog slimmer om uw apparaten aan te sturen tijdens de dal momenten anders heeft u weinig aan een 10kWh accu als deze binnen 2 uur leeg is door uw warmtepomp of auto. 

Wat u wilt is dat uw woning zelf het klimaat regelt en genoeg stroom overlaat in de accu om u verder te voorzien van goedkoop of eigen stroom die is opgewekt met uw eigen zonnepanelen. Dat laatste hoeft natuurlijk niet.

Alle voordelen op een rij:

 • Optimaal gebruik van uw accupakket
 • Altijd de goedkoopste stroom
 • Automatische klimaat beheersing van uw woning 
 • Koppelbaar met tal van apparaten zoals; auto, warmtepomp vaatwasser etc. 
 • Geen teruglever boetes van uw leverancier
 • Geen uitval van zonnepanelen bij overbelasting van het net
 • Bij “net” uitval heeft u wel stroom
 • Totaal onafhankelijk van een bepaalde energieleverancier
 • Zonnepanelen zijn niet nodig
 • koppelbaar met uw laadpaal / auto
 

Met deze slimme oplossing zijn de zonnepanelen een extra toevoeging op het systeem maar mocht u geen zonnepanelen kwijt kunnen dan is de “Smart-Solar-Energy-Storage” dé oplossing. 

Actie voorwaarden nieuwsbrief etc. :

Zoals u heeft gelezen geven wij de SMA home manager 2.0 gratis ( ter waarde van  € 650,- ) bij de aankoop van een SMA homa storage accu of een zonnepanelen systeem met hybride omvormer ( minimaal 6 zonnepanelen ). 

De home manager 2.0 neemt 4 din ( plekken ) in de meterkast in. Mochten deze plekken niet beschikbaar zijn dan zullen we er een kastje naast moeten zetten ( daar wordt ter-plaatsen bij een schouw naar gekeken ). de home manager heeft een vaste internet kabel nodig. 

De home manager leest na het installeren direct uw verbruik in de woning af en laten zien wat er wordt geladen door de zonnepanelen of via het net.  Zo krijgt u direct inzicht in uw daadwerkelijke verbruik. 

Met een smart plug (draadloze contactdoos) biedt het Sunny Home Manager-systeem u de mogelijkheid om het stroomverbruik van verbruikers te meten en verbruikers te schakelen.

Deze wordt altijd universeel gebruikt wanneer uw apparaat geen directe communicatie ondersteunt (bijv. EEBUS of SEMP). Maak van deze gelegenheid gebruik om verbruikers die voor u belangrijk zijn te integreren in het energiebeheersysteem van SMA.

Toekomstbestendige communicatieverbindingen

Toekomstbestendige communicatieverbindingen

 • Via standaardinterfaces EEBUS en SEMP meer intelligente verbruikers integreren

 • Compatibiliteit met voordelige standaard draadloze WIFI-contactdozen maakt aansturing van eenvoudige verbruikers mogelijk

 • Compatibel met slimme stekkers en contactdozen van Niko

Check alle informatie op de site van SMA Home Energy Systems. 

Wilt u ook verduurzamen en geld besparen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep