Slimme opslag en slim omgaan met energie

OOK ZONDER ZONNEPANELEN!

Dit is REVOLUTIONAIR!

Accu’s die laden bij zon en goedkope energie via uw dynamisch energiecontract én een “smart home” systeem die uw verbruik in huis regelt.

De SMA home manager kan uw warmtepomp , airco , vaatwasser, wasdroger en wasmachine bedienen en óók zorgen dat de accu’s ( goedkoop ) opgeladen zijn voor de avond.

Hoe het werkt.

Een slimme accu krijgt de informatie vanuit uw dynamisch-contract en laadt bij goedkope stroom en ontlaadt bij hoge energie kosten. 

De prijs is gebaseerd op de beursprijs. Die prijs verandert elk uur voor stroom en iedere dag voor gas. Historisch gezien ben je daarmee 15% goedkoper uit dan bij een vast en variabel contract.

Het is nog slimmer om uw apparaten aan te sturen tijdens de dal momenten anders heeft u weinig aan een 10kWh accu als deze binnen 2 uur leeg is door uw warmtepomp. 

Wat u wilt is dat uw woning zelf het klimaat regelt en genoeg stroom overlaat in de accu om u verder te voorzien van goedkoop of eigen stroom die is opgewekt met uw eigen zonnepanelen. Dat laatste hoeft natuurlijk niet.

Met deze slime oplossing zijn de zonnepanelen een extra toevoeging op het systeem maar mocht u geen zonnepanelen kwijt kunnen dan is de “Smart-Solar-Energy” accu dé oplossing. 

 

Wilt u ook verduurzamen en geld besparen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij

Solar-Energy-Groep 


“Yeah”  bijna lente !!

Geniet van de zon en haar voordelen