Zonnepanelen van LG Solar

Waarom LG-Solar?

Dit Koreaanse bedrijf is met twintig jaar baanbrekend onderzoek, immense voorbereiding en wereldklasse ontwikkeling nu koploper op het gebied van duurzame energie. De sublieme afwerking , geschroefde verbinding en licht gewicht modules zijn een ware aanwinst voor ieder dak.

Leuk detail is dat de LG kenmerken op alle onderdelen worden weergegeven, zie bijvoorbeeld het kleine LG logo op de zonnecellen. Naast absolute premium kwaliteit zonnepanelen is de Zuid-Koreaanse fabrikant LG ook één van de grootste producenten ter wereld van o.a. mobiele-telefoons en flatscreen-televisies. Dit geeft ons nog meer vertrouwen voor wat betreft de betrouwbaarheid van de garanties en de opbrengst.

LG-heeft modules tot wel 365 Watt en gebruikt in de laatste serie zonnepanelen de revolutionaire N-TYPE en R-type modules.

Het allernieuwste van LG-SOLAR is het Bifacial paneel
LG NeONTM 2 BiFacial – BONUS! Conventionele, enkelzijdige actieve cellen en modules kunnen alleen aan de voorzijde licht opnemen en dit omzetten in elektriciteit. De LG NeON™ 2 BiFacial heeft daarentegen aan de voor- en achterzijde actieve cellen en een lichtdoorlatende folie aan de achterzijde. Hierdoor is het mogelijk om invallend licht aan de voor- en achterzijde te gebruiken, waardoor de energieopbrengsten tot wel 25 procent kunnen worden verhoogd in vergelijking met een conventionele eenzijdige module met dezelfde nominale kracht.

LG Neon2 Full black

LG NEON2 Full Black 375 Watt


Hi-end paneel vanaf 330 Watt tot 450 Watt. De absolute nummer 1

LG-Solar, het beste jongetje uit de klas

LG NEON2 Full Black 375 Watt