Logo-Solar-Leiden-transparent-1-768x291
Geld besparen met

zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn nu betaalbaar voor iedereen

Zonnepanelen zijn nu goedkoper dan ooit en je krijgt tijdelijk 21% BTW terug van de overheid. Geen spaargeld over? Dan is er ook de optie om ze te financieren met een groene lening tegen een lage rente.

1.Bespaar direct op je energierekening

Gemiddeld zo'n €810 per jaar!

2. Hogere woningwaarde

Gemiddeld wordt een woning ongeveer €5.000 meer waard bij een gemiddeld zonnesysteem.

3. Je eigen energie opwekken

Je bent de komende 20-30 jaar minder afhankelijk van energieleveranciers. Je zal dus minder beïnvloed worden door de voorspelde prijsstijgingen van energie.

Wacht niet te lang!

Als je dit jaar zonnepanelen aangeschaft, profiteer je nog tot en met 31 december 2022 van 100% salderen. Daarna wordt het elk jaar 9% minder. Salderen houdt in dat de stroom die je met zonnepanelen opwekt en teruglevert aan het net, wordt afgetrokken van je eigen energieverbruik. Hiermee is je terugverdientijd lager.

Ook krijgt je nu tijdelijk 21% van je investering terug van de overheid door de btw-teruggave regeling! Hiermee verdien je de investering ook sneller terug. 

Solar Leiden regelt alles voor je

Wij kunnen jou helpen aan een lagere energierekening en een duurzamer leven. Omdat we een lokaal bedrijf zijn krijg je altijd persoonlijke aandacht en wordt je volledig ontzorgt van A tot Z. Zo worden al jouw wensen gehoord zal het process prettig, snel en makkelijk voor jou verlopen. 

Onze projecten

Doe de gratis dakcheck!

2021 © Solar Leiden Zonnepanelen All Rights Reserved

Welkom bij

Solar-Energy-Groep 


Terugleverboetes?

Lees het echte verhaal !