Onze zonnepanelen zijn nu minimaal 440Watt

De zonnepanelen die wij gebruiken hebben allemaal dezelfde visie op kwaliteit. De technologie van alle merken in de “standard range” is half-cut cel. Het concept dat door REC wordt ontwikkeld en direct is overgenomen door alle A merken. Fabrikanten zoals : Axitec, Astronergy, DMEGC, JaSolar, Jinko, Resun, Trina, Longi en Ulica maken allemaal gebruik van de zelfde techniek. Onderscheidend zijn de merken in ontwikkeling en hun staat van dienst maar de prijs is allemaal hetzelfde. Wij leveren nu standaard de full black 440Wp van DMEGC. Wij gaan uit van het op dit moment goed beschikbaar paneel tegen goede voorwaarden. Dit voorkomt abrubte prijs schommelingen in de offertes die we wel steeds hebben gekend in 2022 maar dat niet willen herhalen in 2023 en verder.  

Half-cut zonnepanelen hebben als voordeel:

  • Hogere opbrengst, door minder weerstand
  • Opbrengstverlies door schaduw is lager
  • Langere levensduur, garantie 30 jaar 
  • Minder snelle degradatie

Wat maakt zonnepanelen kopen via Solar-Energy-groep dan speciaal?

1. Wij geven 10 jaar opbrengst garantie. d.w.z. Wij staan financieel achter ons product en compenseren bij het achter blijven van resultaat. 

2. Wij reserveren jaarlijks 2% van onze omzet voor schades / manco’s aan onze producten.

3. Wij nemen de garantie over. d.w.z. er zal verder geen leverancier betrokken worden wij ruilen direct het product om bij manco of het niet behalen van de opbrengst. 

4. Wij bestaan al meer dan 10 jaar en aangesloten bij SGZE.

In onze offertes gaan wij uit van opdat moment goed beschikbaar merk. 

Hoe werkt een huidig paneel?

De bypass diodes in het paneel zorgt dat het paneel is geschakeld in 6 stukken. Als er 1 of meerdere delen van het paneel in de schaduw ligt dan zal de bypass diode dit deel overslaan. Zo haalt u optimaal resultaat ook al valt er deels schaduw op een paneel. 

Samen met de MPPtracker van de omvormers van SMA en GoodWe behaalt u een goed rendement zonder storingen. 

De optimizer is een leuk ding om per paneel de prestaties te meten maar in een normale situatie strikt onnodig. Tevens zijn de extra kosten en apparatuur niet wenselijk. De meerkosten kunt u in onze optiek beter stoppen in de kwaliteit en hogere vermogens van een paneel merk. Solar-Edge is vanaf 2012 op de markt en we weten nu al dat er 15% uitval is bij de optimizers van Solar-Edge in Europa.Ti-de

Wat voor een dak heeft u?

image00010_PhotoLemur cropped
Schuin dak
045fbaab-2d62-4034-9244-db8f8935eeb6
Plat dak
Solar indak zonnepanelen
Indak systeem

Ook geld besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep 


Wegens de vakantie periode zijn wij met minder toppers op kantoor.  het kan zijn dat uw vraag / mail of telefoontje niet snel wordt beantwoord. We doen ons best.

Fijne vakantie gewenst.