Over onze zonnepanelen

De merken die wij als “standaard” gebruiken hebben allemaal dezelfde visie op kwaliteit, namelijk: kwalitatief goede producten is het belangrijkst. Deze fabrikanten maken zowel het silicium, de cellen en of de modules zelf. Op deze manier kunnen zij de beste kwaliteit garanderen omdat alle productielijnen door henzelf gecontroleerd worden en ‘in-house’ zijn.

Wij werken met 2 soorten zonnepanelen LG en Axitec. LG-Solar heeft nieuwe N-type cellen ontwikkeld met wel 12 busbars (transport banden voor de losgeslagen energie). De zonnepanelen van het Duitse Axitec zijn van goede kwaliteit en betaalbaarder dan het high-end merk LG. Door gebruik te maken van verschillende leveranciers met hun eigen visie, kunnen wij u goed en onafhankelijk adviseren. Helemaal afgestemd op uw unieke situatie en vraag.

LG Solar

Hi-end paneel vanaf 330 Watt tot 450 Watt. De absolute nummer 1

10 jaar ont-zorg garantie

De reden dat wij “Solar-Energy-Groep” 10 jaar ont-zorg garantie kunnen geven komt omdat wij met de kwalitatief beste merken en hun producten werken. Onze ervaring en vertrouwen in deze weloverwogen merken maakt mogelijk dat wij zonder zorgen de toekomst in gaan.

LG-Solar, het beste jongetje uit de klas

Waarom LG-Solar?

Dit Koreaanse bedrijf is met twintig jaar baanbrekend onderzoek, immense voorbereiding en wereldklasse ontwikkeling nu koploper op het gebied van duurzame energie. De sublieme afwerking , geschroefde verbinding en licht gewicht modules zijn een ware aanwinst voor ieder dak.

Leuk detail is dat de LG kenmerken op alle onderdelen worden weergegeven, zie bijvoorbeeld het kleine LG logo op de zonnecellen. Naast absolute premium kwaliteit zonnepanelen is de Zuid-Koreaanse fabrikant LG ook één van de grootste producenten ter wereld van o.a. mobiele-telefoons en flatscreen-televisies. Dit geeft ons nog meer vertrouwen voor wat betreft de betrouwbaarheid van de garanties en de opbrengst.

LG-heeft modules tot wel 365 Watt en gebruikt in de laatste serie zonnepanelen de revolutionaire N-TYPE en R-type modules.

Het allernieuwste van LG-SOLAR is het Bifacial paneel
LG NeONTM 2 BiFacial – BONUS! Conventionele, enkelzijdige actieve cellen en modules kunnen alleen aan de voorzijde licht opnemen en dit omzetten in elektriciteit. De LG NeON™ 2 BiFacial heeft daarentegen aan de voor- en achterzijde actieve cellen en een lichtdoorlatende folie aan de achterzijde. Hierdoor is het mogelijk om invallend licht aan de voor- en achterzijde te gebruiken, waardoor de energieopbrengsten tot wel 25 procent kunnen worden verhoogd in vergelijking met een conventionele eenzijdige module met dezelfde nominale kracht.

LG Neon2 Full black

LG NEON2 Full Black 375 Watt

Meer weten?

Vraag online een offerte aan.

Momenteel is de showroom door de Corona maatregelen gesloten.

Ons adres is: Kenauweg 17, 2331 BA in Leiden.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie.