Over onze zonnepanelen

De merken die wij als “standaard” gebruiken hebben allemaal dezelfde visie op kwaliteit, namelijk: kwalitatief goede producten is het belangrijkst. Deze fabrikanten maken zowel het silicium, de cellen en of de modules zelf. Op deze manier kunnen zij de beste kwaliteit garanderen omdat alle productielijnen door henzelf gecontroleerd worden en ‘in-house’ zijn.

LG-Solar en Jinko zijn echte ontwikkelaars, LG heeft haar nieuwe N-type cellen ontwikkeld met wel 12 busbars ( transport banden voor de losgeslagen energie) en Jinko ontwikkeld haar eigen cel door microchips te gebruiken. Door gebruik te maken van verschillende leveranciers met hun eigen visie, kunnen wij u goed en onafhankelijk adviseren. Helemaal afgestemd op uw unieke situatie en vraag.

LG Solar

Hi-end paneel vanaf 280 Watt tot 375 Watt. De absolute nummer 1

10 jaar ont-zorg garantie

De reden dat wij “Solar-Energy-Groep” 10 jaar ont-zorg garantie kunnen geven komt omdat wij met de kwalitatief beste merken en hun producten werken. Onze ervaring en vertrouwen in deze weloverwogen merken maakt mogelijk dat wij zonder zorgen de toekomst in gaan.

Omdat deze merken zijn opgenomen zijn in de “Solar-if” lijst hebben ze meer controle momenten gehad dan de meest andere Europese merken. Deze lijst is voor de her-verzekering van het product. Uw panelen zijn voorzien van een TUV-keuring, en hebben een onafhankelijke keuring gehad door bijvoorbeeld KIWA. De Solar-if lijst geldt alleen voor Aziatische merken en krijgen in tegenstelling tot Europese merken dus veel meer keuringen en controles. Het is daardoor, dankzij de importheffing en anti-dump wetgeving, aannemelijk dat de kwaliteit van de aangeboden merken uit bijvoorbeeld China soms beter is gewaarborgd dan uit ons eigen Europa.

LG-Solar, het beste jongetje uit de klas

Waarom LG-Solar?

Dit Koreaanse bedrijf is met twintig jaar baanbrekend onderzoek, immense voorbereiding en wereldklasse ontwikkeling nu koploper op het gebied van duurzame energie. De sublieme afwerking , geschroefde verbinding en licht gewicht modules zijn een ware aanwinst voor ieder dak.

Leuk detail is dat de LG kenmerken op alle onderdelen worden weergegeven, zie bijvoorbeeld het kleine LG logo op de zonnecellen. Naast absolute premium kwaliteit zonnepanelen is de Zuid-Koreaanse fabrikant LG ook één van de grootste producenten ter wereld van o.a. mobiele-telefoons en flatscreen-televisies. Dit geeft ons nog meer vertrouwen voor wat betreft de betrouwbaarheid van de garanties en de opbrengst.

LG-heeft modules tot wel 365 Watt en gebruikt in de laatste serie zonnepanelen de revolutionaire N-TYPE en R-type modules.

Het allernieuwste van LG-SOLAR is het Bifacial paneel
LG NeONTM 2 BiFacial – BONUS! Conventionele, enkelzijdige actieve cellen en modules kunnen alleen aan de voorzijde licht opnemen en dit omzetten in elektriciteit. De LG NeON™ 2 BiFacial heeft daarentegen aan de voor- en achterzijde actieve cellen en een lichtdoorlatende folie aan de achterzijde. Hierdoor is het mogelijk om invallend licht aan de voor- en achterzijde te gebruiken, waardoor de energieopbrengsten tot wel 25 procent kunnen worden verhoogd in vergelijking met een conventionele eenzijdige module met dezelfde nominale kracht.

LG NEON Bifacial 300 Watt tot 375 Watt

Meer weten?

Vraag online een offerte aan.

Momenteel is de showroom door de Corona maatregelen gesloten.

Ons adres is: Kenauweg 17, 2331 BA in Leiden.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie.