Wat voor een dak heeft u?

Zonnepanelen schuin dak
Schuin dak
Zonnepanelen plat dak
Plat dak
Solar indak zonnepanelen
Indak systeem

Over onze zonnepanelen

De merken die wij als “standaard” gebruiken hebben allemaal dezelfde visie op kwaliteit, namelijk: kwalitatief goede producten is het belangrijkst. Deze fabrikanten maken zowel het silicium, de cellen en of de modules zelf. Op deze manier kunnen zij de beste kwaliteit garanderen omdat alle productielijnen door henzelf gecontroleerd worden en ‘in-house’ zijn.

Wij werken met 2 soorten zonnepanelen LG en Axitec. LG-Solar heeft nieuwe N-type cellen ontwikkeld met wel 12 busbars (transport banden voor de losgeslagen energie). De zonnepanelen van het Duitse Axitec zijn van goede kwaliteit en betaalbaarder dan het high-end merk LG. Door gebruik te maken van verschillende leveranciers met hun eigen visie, kunnen wij u goed en onafhankelijk adviseren. Helemaal afgestemd op uw unieke situatie en vraag. Onze teams werken niet met optimizers maar leggen de zonnepalen parallel geschakeld in strings. Met bypass diodes haalt u optimaal resultaat ook al valt er deels schaduw op een paneel. 

De optimizer is een leuk ding om per paneel de prestaties te meten maar in een normale situatie strikt onnodig. Tevens zijn de extra kosten en apparatuur niet wenselijk. De meerkosten kunt u in onze optiek beter stoppen in de kwaliteit en hogere vermogens van een paneel merk. Solar-Edge is vanaf 2012 op de markt en we weten nu al dat er 15% uitval is bij de optimizers van Solar-Edge in Europa.

10 jaar opbrengst garantie

Wij bieden 10 jaar opbrengst garantie. Dat wil zeggen als het systeem het hele jaar heeft gedraaid (zonder uitval) en de beloofde opbrengst (berekend met een speciaal programma) niet is gehaald dan vergoeden wij de misgelopen opbrengst. De financiële compensatie zal met de huidige kWh prijs werken van dat jaar.

De reden dat wij “Solar-Energy-Groep” 10 jaar ont-zorg garantie kunnen geven komt omdat wij met de kwalitatief beste merken en hun producten werken. Onze ervaring en vertrouwen in deze weloverwogen merken maakt mogelijk dat wij zonder zorgen de toekomst in gaan.

Ook geld besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.