Specialist in montage materiaal

Solar Energy Groep is een specialistisch bedrijf voor de montage van zonnepanelen.

Van der Valk Solar Systems

Wij werken standaard met de montagesystemen van Van der Valk Solar Systems.
Van der Valk richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van zonnepaneel montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Deze montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in Van der Valk’s eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit.

Van der Valk platte daken
Viridian Solar Logo

Viridian Solar - Clearline Fusion dakgeïntegreerde zonnepanelen

Voor dakgeïntrigeerde systemen werken we alleen met de beste in het veld Viridian Solar. Door het hoge kwaliteit Clearline Fusion systeem is niet alleen voor nieuwbouw beschikbaar maar ook voor vele bestaande bouw bij dakpannen en leien zonder al te veel aanpassingen. ClearlineFusion behaalt de hoogste brandwerendheid en uitzonderlijke windweerstand zonder de noodzaak extra panlatten te plaatsen of het dak eronder aan te passen om een brandbeoordeling te verkrijgen.

Clearline Fusion Viridian Solar

I-Fix

Voor platte daken waar de draagkracht minder is monteren wij met I-Fix. Dit revolutionaire montagesysteem is stormvast, niet zwaar, zeer hoogwaardig en speciaal ontwikkeld voor alle windrichtingen.

Oost west systemen zijn steeds populairder. Waarom eigenlijk?

Een systeem gericht naar het zuiden, zal mooi energie opwekken maar op een plat dak ook veel loze ruimte onbenut laten. Bij een Oost/West systeem wordt het hele dak benut en de gehele dag een hele mooie energie curve opgewekt. Dit zorgt daardoor voor meer rendement uit uw zonnepanelen.

Zonnepanelen plat dak

Traditionele montage

Op pannendaken monteren wij met een aluminium systemen die vastgeschroefd wordt aan de onderconstructie. Dus geen Clickfit omdat wij van mening zijn dat het systeem 30 jaar zonder zorgen moet kunnen mee gaan. Een gehaakt en geklikt systeem zonder enig boutje moertje of schroefje is maar voor 1 iemand de beste oplossing en dat is de monteur: die is immers lekker snel klaar.
Het montage systeem fungeert als fundering van uw systeem en bij beweging daarvan kan het verouderingsproces van de panelen versnellen.

Ook geld besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij

Solar-Energy-Groep 


Terugleverboetes?

Lees het echte verhaal !