Specialist in montage materiaal

Solar-Leiden is een specialistisch bedrijf voor de montage van zonnepanelen.

Van der Valk Solar Systems

Wij werken standaard met de montagesystemen van Van der Valk Solar Systems.
Van der Valk richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van zonnepaneel montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Deze montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in Van der Valk’s eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit.

Van der Valk platte daken

Wij monteren daardoor als enige bedrijf in de regio veel ”indak“ systemen op schuine daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie projecten. Voor de traditionele “opdak” systemen gebruiken wij speciale haken die geschroefd worden aan het dak en zo ook de rail aan de haak bevestigen. Alleen goede montage systemen zorgen voor een levensduur van minimaal 30 jaar van de zonnepanelen. En wij leveren die specialistische systemen.

GSE Indak - bespaar dakpannen met een indak-systeem

I-Fix

Voor de veiligheid monteren wij voor 90% met I-Fix op de platte daken. Dit revolutionaire montagesysteem is stormvast, zeer hoogwaardig en speciaal ontwikkeld voor alle windrichtingen.

Oost west systemen zijn steeds populairder. Waarom eigenlijk?

Een systeem gericht naar het zuiden, zal mooi energie opwekken maar op een plat dak ook veel loze ruimte onbenut laten. Bij een Oost/West systeem wordt het hele dak benut en de gehele dag een hele mooie energie curve opgewekt. Dit zorgt daardoor voor meer rendement uit uw zonnepanelen.

Traditionele montage

Op pannendaken monteren wij met een aluminium systemen die vastgeschroefd wordt aan de onderconstructie. Dus geen Clickfit omdat wij van mening zijn dat het systeem 30 jaar zonder zorgen moet kunnen mee gaan. Een gehaakt en geklikt systeem zonder enig boutje moertje of schroefje is maar voor 1 iemand de beste oplossing en dat is de monteur: die is immers lekker snel klaar.
Het montage systeem fungeert als fundering van uw systeem en bij beweging daarvan kan het verouderingsproces van de panelen versnellen.

Meer weten?

Vraag online een offerte aan.

Momenteel is de showroom door de Corona maatregelen gesloten.

Ons adres is: Kenauweg 17, 2331 BA in Leiden.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie.