HR Solar zonneboilers

Solar-Energy-Groep BV is exclusief dealer van HR-Solar. En daar zijn we trots op. HR-Solar maakt kwaliteitsproducten. Samen met onze kwaliteitsservice zijn we in staat om voor u een passende oplossing te leveren die voldoet aan de hoogste eisen. HR-Solar combineert al jaren de nieuwste technologieën op het gebied van (zon)verwarming. Dit heeft ertoe geleid dat zonne-energie nu in alle seizoenen betrouwbaar en rendabel is toe te passen voor het verwarmen van zowel water- als verschillende verwarmingssystemen.

HR Solar Logo

Een zonneboiler systeem van HR-Solar wordt geplaatst voor het voorverwarmen van tapwater zoals voor douchen, het bad en alle overige warmwaterkranen van uw huis. Het systeem is opgebouwd uit een RVS voorraadvat van met collectoren van 1.6 m² of 2.5 m². Deze kleine collectoren van 1.6 m² hebben precies de afmeting van een standaard zonnepaneel en zijn dus op een schuin dak mooi gecombineerd te monteren.

Heeft u geen ruimte voor een groot staand voorraadvat? HR-Solar heeft ook voorraadvaten die liggend geplaatst kunnen worden bijvoorbeeld in het knieschot op zolder. De boilervaten zijn er in de formaten 120L, 200L en 300L.

Een zonneboiler van HR Solar is ook te koppelen aan een warmtepomp of warmtepompboiler zo profiteert u nog meer van de kracht van de zon en bespaart u energie op uw warmtepomp.

Wij kunnen u alles vertellen over deze mogelijkheden en helpen u graag bij de aanvraag van een subsidie. Kijk voor meer informatie in ons nieuwsbericht Subsidie 2021 Warmtepomp(boiler) en Zonneboiler.

Benieuwd naar uw besparing met een zonneboiler?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep