Waarom kiezen voor Solar Energy Groep?

Wij zijn de grootste onafhankelijke leverancier van duurzame en slimme energie oplossingen voor particulieren in Leiden en de Bollenstreek. Niet alleen voor zonnepanelen maar ook voor zonneboilers, warmtepompboilers, hybride en volledig elektrische warmtepompen bent u bij ons aan het goede adres. Wij plaatsen daarnaast ook Cv-ketels, LTV radiatoren en vloerverwarming om uw huis geschikt te maken voor een duurzame installatie. Ons werkgebied is heel Zuid-Holland, maar onze installaties staan ook in Utrecht, Haarlem en Amsterdam. 

De wijkambassadeurs van de gemeente leiden hebben ons bedrijf gekozen als hofleverancier voor Leiden. Uit 10 aanvragen voor offertes kwam Solar Energy Groep als beste uit de bus met betrekking tot maatwerk, kwaliteit en service.

Sinds 2010 zijn wij actief in deze mooie tak van verduurzaming. Inmiddels hebben we een rijke ervaring opgedaan die ons veelzijdig en efficiënt maakt. We hebben meer verschillende daken gezien dan Sinterklaas. We werken voor consumenten maar ook voor VVE’s en LTO.

Wij monteren naast eigen werk ook voor de inkoop actie “Samen Zonne-energie” van Ichoosr, LTO Nederland, Verenging Eigen Huis, “123zonne-energie” en “Met de Zon uit Noord-Holland”. Als middelgrote speler in Zuid-Holland installeren wij meer dan 10.000 zonnepanelen per jaar.

We hebben zonnepanelen gemonteerd op alle soorten daken. Zowel voor particulieren, bedrijven, maar ook voor LTO’s en VVE’s. Wij monteren naast ons eigen werk ook voor de inkoop actie “Samen Zonne-energie” van Ichoosr, LTO Nederland, Verenging eigen huis “123zonne-energie” en Met de Zon uit Noord-Holland.

Bij Solar Energy Groep kiest u dus voor ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nederland verduurzaamd en dat is goed. Kwaliteit is onlosmakelijk verbonden aan duurzaamheid. Zonne-energie systemen gaan wel 30 tot 40 jaar mee als er goede keuzes worden gemaakt. Onze visie is meewerken aan de energie-transitie en het verduurzamen van Nederland met zeer hoogwaardig materiaal en in acht nemen van de onderstaande punten.

  • Hoge kwaliteit zonnepaneel en SMA omvormer.
  • Juiste configuratie van omvormer en panelen en oriëntatie van het systeem.
  • Juiste montage materiaal om het systeem ook minimaal 30 jaar te kunnen dragen
  • Berekening van kabels, zowel van de panelen kant ( DC ) en omvormer kant ( AC ).
  • Juiste positie van omvormer i.v.m. rendement en monitoring.
  • Kwaliteit van de bouwkundige constructie / leeftijd van uw dak.
  • Testgegevens van de door ons geleverde materialen.
  • Rendementsberekening geënt op uw persoonlijke situatie.
  • 10 jaar opbrengst voor het rendement / montage garantie van uw systeem.

Eind controle op materialen na distributie en montage

In onze showroom in Katwijk hebben wij alle type zonnepanelen voor u tentoongesteld om de verschillen goed te laten zien en u uit te leggen waarom we kiezen voor een bepaald type paneel. Tevens draaien er twee typen omvormers om ook die verschillen te kunnen laten zien. Met ons 8 koppige team verzorgen wij gemiddeld 2 tot 4 installaties per dag ( +/- 10.000 panelen per jaar ). Wij bedienen heel Zuid-Holland en de onderkant van Noord-Holland.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Vraag online een offerte aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie.

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep 


Wegens de vakantie periode zijn wij met minder toppers op kantoor.  het kan zijn dat uw vraag / mail of telefoontje niet snel wordt beantwoord. We doen ons best.

Fijne vakantie gewenst.