Onze Partners

Ook beheerders van VvE complexen en gebouwen komen graag zaken doen met de Solar-Enegry-Groep. transparant  / scherp in prijs en hoog in kwaliteit is ook onze drijfveer. 

NieuweStroom. Hoog tijd om slimmer te besparen en te verduurzamen, nu én in de toekomst. Met meer grip en onafhankelijkheid. Voor je eigen bedrijf én heel Nederland. Het is tijd voor een nieuwe stroming. 

Bij de Centrale houden we ervan om moeilijke dingen makkelijk te maken. Voor iedereen, ook voor jou! Of het nou gaat om een btw teruggave, subsidie of financiering, als het maar voor verduurzaming is. Wij denken namelijk dat de uitdaging waar we met zijn allen voor staan; verduurzamen van je woning of onderneming, veel slimmer en sneller kan als je met elkaar samenwerkt. We zijn open, transparant en klantvriendelijk. Samen met meer dan 1.100 installateurs hebben we al ruim 300.000 duurzame particuliere en zakelijke doeners geholpen met btw teruggave, subsidie aanvraag of financiering van verduurzaming. onze jarenlange ervaring zijn we experts in verduurzaming. Die kennis delen we graag met jou, want er kan veel meer dan je denkt! Klik hier https://de-centrale.nl

Van der Valk Solar Systems

 

Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en
richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van zonnepaneel montagesystemen voor
schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een vestigingen 

met kantoor en magazijn in de UK, kantoren in Zweden en Spanje en is momenteel actief in 13 landen.

Wij werken al vele jaren met de montagesystemen van Van der Valk Solar Systems.

Solar Energy Groep is als één van de weinigen in onze regio aangesloten bij het SGZE.
We werken alleen met de beste materialen en 10 jaar opbrengstgarantie. Wij vinden dan ook dat er
een certificaat bij hoort en dat uw systeem moet worden gewaarborgd door het garantiefonds
voor zonne-energie systemen.

Onder meer gedekt zijn:

  • Uw aanbetaling is gegarandeerd.
  • Toekomstige aanspraken op fabrieksgarantie.
  • Kwaliteit en deskundigheid.
  • Geschillencommissie.

U wilt de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. Daarom zijn wij 
aangesloten bij SGZE, en kunnen u die zekerheid bieden. Lees meer op de site van SGZE >>

Logo RBG.png

Solar Energy Groep is al ruim 2 jaar sponsor van het project Rescue Baby Gambia. Een organisatie die zich inzet voor een goede, veilige, betrouwbare en vooral hygiënische begeleiding rondom de zwangerschap en bevalling in Essau, Gambia.

 

Help mee en steun dit mooie goede doel. Zie hier de website van Rescue Baby Gambia.

Duurzaam Bouwloket

Jouw woning alvast voorbereiden op wat komen gaat? Bij het Duurzaam Bouwloket kan je terecht voor al je vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken en financieringsmogelijkheden.

leiden_sleutels

Als Leids bedrijf met echte Leidenaren zijn we trots op onze stad. Er zijn een hoop ondernemers, musea en initiatiefnemers die de stad promoten om gezond te blijven / worden. Wij installeren al jaren op de Leidse daken en weten als geen ander de weg in de Merenwijk, Stevenshof, Professorenwijk etc. De ambassadeurs van de gemeente Leiden hebben ons bedrijf gekozen als hofleverancier voor Leiden.

Uit 10 aanvragen voor offertes kwam Solar-Leiden als beste uit de bus met betrekking tot maatwerk, kwaliteit en service.

De gemeente Leiden heeft in de loop van de jaren al verschillende mediacampagnes opgestart om Leiden te verduurzamen en dat verleidt mensen tot aanschaf. De subsidies komen veelal direct via de overheid onder de naam ISDE en kunnen we aanvragen via het RVO .

Kijk ook eens op de site van “Leiden gaat Goed”

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep