Uw bedrijf en zonne-energie

Investeren of Belasting betalen?

Solar-Energy-Groep weet als geen ander wat ervoor nodig is om het dak van uw pand te laten fungeren als energiecentrale. We plaatsen iedere week tenslotte honderden panelen. De basis is een eerlijke berekening van uw rendement (meestal zo’n 15%) en een offerte waarin alle kosten meegenomen zijn. Ook wij houden niet van verrassingen en verborgen kosten. Onze jarenlange ervaring met het plaatsen van zonne-energie-systemen komt hierbij van pas.

Door de zorgvuldige keuze van panelen en andere componenten leveren wij uitsluitend installaties van hoge kwaliteit. Ze liggen tenslotte op uw dak en liggen daar misschien wel 30 jaar lang. Om de continuïteit te waarborgen, voor u en voor ons, leveren wij uitsluitend panelen waarbij de garanties zijn ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij. Dit biedt zekerheid.

Vrij uniek is ook onze opbrengst-garantie van 10 jaar. Wij staan met onze portemonnee achter onze leveringen. In ons vooronderzoek bekijken wij ook de dakconstructie en bedekking. Eventueel laten wij berekenen of de extra belasting geen bezwaar is voor uw dak, of brengen een nieuwe dakbedekking aan. Ook “hangen” wij de panelen niet aan de dakpannen, maar monteren ze aan de dakconstructie.

Alsof dit alles nog niet genoeg zekerheid biedt laten wij voor oplevering de gehele installatie keuren door een extern bedrijf (niet bij particulieren). Bij de oplevering krijgt u ook een compleet pakket met documentatie, specificaties, testrapporten van de panelen, gebruiksinstructies en een keuringsrapport.

Waarom de Solar-Groep?

  • Wij plaatsen +/- 10.000 panelen per jaar.
  • Wij staan garant voor de opbrengst van het systeem.
  • Gehele installatie volgens NEN1010.
  • Wij zijn bouwkundig dus kijken vanzelfsprekend als eerste naar de constructie en ondergrond.
  • Indien noodzakelijk passen wij vóór installatie een dak renovatie toe.

Wilt u ook verduurzamen en geld besparen?

Bel gerust voor een goed duurzaam advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Welkom bij

Solar-Energy-Groep 


Terugleverboetes?

Lees het echte verhaal !