Remeha Elga Ace Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybridewarmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

Een besparing van 60-70% op uw gasverbruik voor de verwarming is zeker niet onrealistisch. Het elektra gebruik kunt u afhankelijk van het gebruik al opvangen met 8 zonnepanelen.

Nu verhoogde overheidssubsidie! voor de Elga Ace 4kW €2400,- en de 6kW €2700,-

Elga Ace

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De  cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening.

De nieuwe norm in hybride warmtepompen

De aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te
weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een
hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen.

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren
Wanneer we een hybride warmtepomp combineren met een cv-ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de
woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de
Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

Remeha Elga Ace

De voordelen op een rij

  • Besparing op energiekosten
  • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
  • Hoog wooncomfort
  • Optimale regeling van cv-ketel en hybride warmtepomp
  • Geschikt voor elke woning, vrijwel elke HR cv-ketel en elk afgiftesysteem
  • Installatie in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Neemt weinig ruimte in door het compact formaat
  • Waardevermeerdering van de woning
  • Overheidssubsidie
Hybride warmtepomp

Ook op de Elga Ace krijgt u subsidie. Kijk voor meer informatie in ons nieuwsbericht Subsidie 2021 Warmtepomp(boiler) en Zonneboiler.

Benieuwd naar uw besparing met een warmtepomp?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep