vailant warmtepomp

Warmtepomp kopen bij Vaillant

Kies voor onze betrouwbare en hoogwaardige warmtepompen

Duurzame energie uit de lucht, het grondwater en de aarde kan worden gebruikt om te verwarmen. Warmtepompen zetten deze energie namelijk om in huiselijke warmte, waarvoor je slechts 25% elektriciteit als aandrijfenergie nodig hebt. Als je nog milieuvriendelijker wilt verwarmen, kun je de benodigde elektriciteit ook nog opwekken met zonne-energie.

Split-technologie: iets goeds wordt nog beter gemaakt

Ontwikkeld in Duitsland en gefabriceerd in Europa biedt de aroTHERM split met koudemiddel split-technologie grote efficiëntie in diverse vermogens. Hoge kwaliteitsproductie zorgt ervoor dat u kunt genieten van duurzame verwarmings- en koelfunctionaliteiten.

  1. Installatie: flexibeler dan ooit
    Dankzij de nieuwe technologie kunnen de buiten- en binnenunit tot 15 meter van elkaar verwijderd worden. Op deze manier zult u zeker de perfecte standplaats voor uw warmtepomp vinden.
  2. In werking: stiller dan ooit
    Een aroTHERM split systeem is niet alleen uiterst zuinig en efficiënt, maar dankzij het Sound Safe System ook ongelooflijk stil. De binnenunit is vergelijkbaar met een moderne koelkast.
  3. Prijs-prestatie verhouding: beter dan ooit
    Met de aroTHERM split krijgt u de nieuwste technologie tegen een betaalbare prijs. U bespaart tevens op de installatie, een aroTHERM split kan gemakkelijk op één dag geïnstalleerd worden. Het is vrij eenvoudig en goedkoop en er hoeven geen grote gaten te worden geboord.

Benieuwd naar uw besparing met een warmtepomp?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep