Zonnepanelen indak-systeem

Voor nieuwbouw maar ook voor bestaande woningen plaatsen wij ook zonnepanelen weggewerkt in het dak. Dakgeïntegreerde zonnepanelen of indakzonnepanelen zien er niet alleen mooi uit ze hebben ook het voordeel dat het onderhoud van het dak minder tijd kost, er geen vogeloverlast is van nesten en installatie een stuk eenvoudiger is dan een opdaksysteem. Onze leverancier Viridian levert top kwaliteit indaksystemen Clearline Fusion voor een prijs vergelijkbaar met A+ kwaliteit opdak zonnepanelen en volledig brandveilig.

 

Wij bieden 10 jaar opbrengst garantie. Dat wil zeggen als het systeem het hele jaar heeft gedraaid (zonder uitval) en de beloofde opbrengst (berekend met een speciaal programma) niet is gehaald dan vergoeden wij de misgelopen opbrengst. De financiële compensatie zal met de huidige kWh prijs werken van dat jaar.

Daarnaast bieden we naast persoonlijk aandacht ook aan om gratis de 21% BTW teruggave te regelen voor u. 

Viridian Indaksysteem1
Viridian Indaksysteem2
Viridian Indaksysteem3
Viridian Solar Logo

Voor dakgeïntrigeerde systemen werken we alleen met de beste in het veld Viridian Solar. Door het hoge kwaliteit Clearline Fusion systeem is niet alleen voor nieuwbouw beschikbaar maar ook voor vele bestaande bouw bij dakpannen en leien zonder al te veel aanpassingen. ClearlineFusion behaalt de hoogste brandwerendheid en uitzonderlijke windweerstand zonder de noodzaak extra panlatten te plaatsen of het dak eronder aan te passen om een brandbeoordeling te verkrijgen.

Ook geld besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep 


Wegens de vakantie periode zijn wij met minder toppers op kantoor.  het kan zijn dat uw vraag / mail of telefoontje niet snel wordt beantwoord. We doen ons best.

Fijne vakantie gewenst.