GoodWe omvormers

Het merk GoodWe staat voor topkwaliteit en betrouwbaarheid, en is daarnaast met het ISO-14001 certificaat ook milieubewust. Door het internationale testinstituut Photon, is GoodWe als een ‘zeer goed’ bestempeld. Alle omvormers zijn onderworpen aan een serie testen en er is een ‘AA’-testresultaat toegekend.

GoodWe levert naast de PV omvormers een groot assortiment van hybride en opslag omvormers. Ze zijn compatible met verschillende accu merken maar leveren en ontwikkelen zelf ook opslag systemen. 

Wij zijn van mening dat kwaliteit en garantie gepaard gaan met een goede fundering en kennis van het bedrijf.

De reden dat wij “Solar-Energy-Groep” 10 jaar ont-zorg garantie geven heeft te maken met de beste kwaliteit van onze producten. Onze ervaring en vertrouwen in deze weloverwogen merken maakt mogelijk dat wij zonder zorgen de toekomst in gaan.

Niet waar

SolarEdge zorgt voor 25% meer energie. >> bij een goede installatie zal een optimizer niets extra’s doen.

Optimizers hebben schaduw management >> Bij schaduw geeft de cel geen energie dus ook niet MET een optimizer.

Met optimizers heeft u meer rendement >> vergelijking tussen een conventioneel systeem en solarEdge op een zuid dak zonder schaduw is misschien 1% om dat de positieve paneel tolerantie iets voordeel kan geven. Zet dan die extra investering van € 50.- er naast en dan is uw terugverdientijd ver te zoeken. Lees: niet rendabel.

Waar

Monitoren per paneel >> u kunt elk paneel onafhankelijk bekijken (niet in real time maar een opsomming van opwekking en tijd)

Kan op verschillende oriëntaties >> het voordeel dat elke helingshoek en oriëntatie van het paneel op 1 zelfde string kan.

Verschillende type panelen naast elkaar >> Omdat een optimizer zich aanpast kan hij elk paneel goed mee laten draaien op dezelfde string.

Ook geld besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan.

Ons adres is: Blekerstraat 5, 2222 AN in Katwijk aan Zee.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.

Welkom bij de

Solar-Energy-Groep