Project Drawdown, Korting & Gratis warmteverliesberekening.

Project Drawdown

“We kunnen de opwarming van de aarde niet aanpakken zonder de aandacht voor de gebouwen waarin we zoveel tijd doorbrengen. Gebouwen nemen 32% van het totale wereldwijde energieverbruik voor hun rekening en zijn verantwoordelijke voor 19% van de energie gerelateerde broeikasgasemissies”

Het boek Project Drawdown van Paul Hawken is wereldwijd een succes en New York Times bestseller. Drawdown met ondertitel ‘Het meest veelomvattende plan ooit om klimaatontwrichting te keren’ bevat honderd oplossingen om onze uitstoot te verminderen voor 2050. Drawdown is het woord waarmee Paul Hawken het punt in de tijd aanduidt waarop de concentratie van broeikasgassen in de atmosfeer niet langer stijgt maar begint te dalen. Met een team van wetenschappers uit de hele wereld heeft hij in kaart gebracht wat er aan klimaatverandering gedaan kan worden. 

Bij Solar Leiden bieden we een scala van duurzame oplossingen aan, meerdere die ook in Drawdown worden beschreven. Vanuit een verantwoordelijkheid oogpunt bieden we het boek Drawdown gratis aan bij iedere installatie* van zonnepanelen, warmtepomp of andere duurzame maatregel. *Bij plaatsing van een installatie vanaf €1000,-

Op veel oplossingen heb je zelf als individu ook invloed. Daarom willen we Drawdown breed onder de aandacht brengen maar vooral iedereen aanraden: Ga ermee aan de slag!

Project Drawdown boek

Korting op uw volgende duurzame installatie

U heeft al zonnepanelen of een zonneboiler van Solar Leiden maar overweegt een volgende stap naar minder gasverbruik in uw woning. Bij Solar Leiden bieden we een korting aan tot €500,- bij de volgende duurzame installatie. Als u in de komende 2 jaren bijv. een zonneboiler, warmtepompboiler of (hybride) warmtepomp laat installeren dan geven we u een korting wat kan oplopen tot €500,-*. Zo helpen we mee om huisbezitters sneller te verduurzamen en zo Project Drawdown eerder te bereiken.
*Solar Leiden biedt een korting aan van €100,- per €2000,- nieuwe aanschafkosten.

Gratis warmteverliesberekening bij een all-electric warmtepomp

Bij elke volledige elektrische warmtepomp installatie is een warmteverliesberekening een essentieel begin. Een warmteverliesberekening of transmissieberekening is een berekening van een woning of ruimte waarbij er aan de hand van verschillende waardes het totale warmteverlies wordt berekend. U wilt namelijk niet een warmtepomp met te weinig vermogen in huis hebben maar zeker ook niet een te grote warmtepomp, met een torenhoge elektrarekening als gevolg. Elk huis en huishouden is anders en niet elke woning is (gelijk) geschikt om van het gas af te gaan. Afhankelijk van uw wensen en idealen kunnen we een warmteverliesberekening laten maken door een adviesbureau. Deze kosten verrekenen we dan bij de installatie indien u overgaat op een volledig elektrische warmtepomp. Daarnaast is bij de verkoop van een woning een warmteverliesberekening van extra waarde.
Voor een warmteverliesberekening hebben we de bouwtekeningen nodig en isolatiewaardes van de maatregelen die u reeds heeft getroffen.

Welkom bij

Solar-Energy-Groep 


“Yeah”  bijna lente !!

Geniet van de zon en haar voordelen