Cv-ketel, 3-fasen groepenkast en laadpaal

Hoge rendement CV-ketel

Niet ieder huis is gelijk geschikt voor een warmtepomp en veel mensen kiezen voor een tijdelijke optie met een nieuwe zuinigere Cv-ketel om de komende 15-20 jaren te overbruggen. De levensduur van (oude) centrale verwarmingsketel is vaak 15 tot 20 jaar. Maar het loont vaak al indien uw gebruik toch buiten gewoon hoog is om deze ketel nu te vervangen voor een zuinige hoge rendementsketel en eventueel een koppeling met een hybride warmtepomp. Voor de installatie maar vooral ook onderhoud is het verstandig om de gehele installatie bij één bedrijf onder te brengen en wij bij Solar Leiden bieden graag een compleet duurzaam pakket aan.

3-Fasen Groepenkast 

Een 3-fasen groepenkast is niet altijd noodzakelijk bij een installatie van zonnepanelen of hybride warmtepomp maar met de kijk op de toekomst niet verkeerd om gelijk mee te pakken in de installatie. Als u in de nabije toekomst overweegt om op inductie te gaan koken, een elektrische auto te kopen of uw huis te verwarmen met een warmtepomp dan is de plaatsing van een 3-fasen groepenkast geen slecht idee. Houdt u wel rekening mee dat u éénmalig kosten heeft aan uw energieleverancier om uw aansluiting te verzwaren. Van 1 fase naar 3 x 25A bedragen de kosten op het moment bij Liander €324,97.  De maandelijkse leverkosten blijven gelijk bij een aansluiting tot 3x25A. 

 

Laadpaal voor elektrische auo

Met de huidige groei van elektrische auto’s en de plannen van de regering om vanaf 2030 de verkoop van auto’s op fossiele brandstoffen te verbieden worden er in rap tempo laadpalen geplaatst. Een eigen laadpaal voor een elektrische auto heeft het voordeel dat je altijd een vrij oplaadpunt hebt in de buurt en de kosten van aanschaf al binnen 3 jaar er uit hebt (bij gemiddeld gebruik van 25.000km per jaar)
Solar Leiden plaatst ook voor u de laadpaal zodat u klaar bent voor de toekomst.

Wilt u ook verduurzamen en geld besparen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ons adres is: Kenauweg 17, 2331 BA in Leiden.
Telefoon: 071 – 542 74 40.
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00

Bel gerust voor een goed advies voor uw specifieke situatie of kom langs in onze showroom.